top of page

Friskvårdsguidning- naturlig närvaro, närproducerad mat och bad i vedeldad tunna i Skogsbygden!

OBS Pga. risk för smittspridning ber vi dig att endast boka badtunnan eller bastun i sällskap med deltagare som tillhör din omedelbara närhet till vardags.

För dig som vill njuta och slappna av en stund extra

Naturlig närvaro handlar om enkelhet, att bli mer uppmärksam och att verkligen använda sina sinnen. Under detta besök kommer du i kontakt med och utforska de fyra elementen: Luft, eld, jord och vatten. Vad händer när vi när vi öppnar upp och tar in de olika elementen med alla våra sinnen?

För att lägga till ytterligare fler dimensioner till den ”vanliga” guidningen nu när kylan och mörkret gör sig påmind kan väl inget vara mer passande än att samlas kring en sprakande eld för en stunds kontemplation och reflektion.

För den som önskar har ni efter överenskommelse även tillgång till en vedeldad badtunna samt bastu och det är fritt fram för ett uppfriskande dopp i den intilliggande sjön för den som vill och vågar. (Detta är frivilligt och medför en extra kostnad.)

I samarbete med Kvibackens gård erbjuds ni beroende på säsong och tiden för ert besök enklare förtäring i form av frukost- och/eller lunchkorgar eller kvällsfika bestående av största delen närproducerade råvaror. Kaffe/te och en kaka om så önskas.

Skogsbygden ligger beläget mellan Borås och Alingsås

För mer info och bokning maila ammi@helhetenshus.se

bottom of page