top of page

Lymfpromenad för dig med hund

Blir du också lite otålig när din hund ska stanna och nosa för hundrade gången eller kissa på varje liten buske precis när du fått upp farten?

Känns promenaden inte alltid så effektiv som du önskar? 

Med lymfpromenad utnyttjar du tiden på ett effektivt sätt och får ut mer av hundpromenaderna!

Med rörelserna som ingår i kursen lymfpromenad hjälper du inte bara lymfsystemet att flöda bättre, rena kroppen från slagg och stärka immunförsvaret utan du stärker hela kroppen. Vi arbetar mycket med överkropp, nacke, axlar, skuldror och armar vilket är bra för både stela kontorsnackar och den fysiskt hårt arbetande. Andningen har en central roll för vårt lymfsystem och immunförsvar, välmående och hälsa och ingår också i programmet. 


Rörelserna utförs under promenader vilket gör dem ännu mer effektiva. Om/när din hund vill stanna fortsätter du bara med dina övningar stillastående eller gående på stället och utnyttjar på så sätt tiden på ett bra sätt. Du tränar ute i friska luften i samvaro med din fyrbenta vän och slipper trängas på instängda gym. Du använder endast den egna kroppen och behöver inga redskap. Allt du behöver är att kunna fästa kopplet runt midjan för att ha händer/armar fria och det träningsarmband som ingår i kurspriset.


Kursen innefattar 4 tillfällen och löper över 4 veckor för att du ska ha tid att prova själv och öva mellan kurstillfällena samt hinna känna att det händer saker i din kropp. 

Tillfälle 1:4 Föreläsning om lymfsystemet, dess funktion och inverkan. Detta för att du ska få lite bakgrund och större förståelse för övningarnas utformning.

Efter föreläsningen följer tre praktiska kurstillfällen.

Tillfälle 2:4 Genomgång av rörelser (rosa sidan av armbandet)

Tillfälle 3:4 Repetition av föregående veckas rörelser samt genomgång av andra delen (grå sidan av armbandet) 

Tillfälle 4:4 Genomgång av hela programmet under promenad. Denna gång är även din hund välkommen att vara med!


Pris: 1460 inkl. träningsarmband samt kaffe/te och frukt vid föreläsningstillfället

Plats föreläsning: Helhetens hus,  Göteborgsv. 99, Borås

Plats för promenad: Klockargården Bredared eller Byttorps IP, Borås 

Datum för kursen ej fastställt. Vid intresse (intresseanmälan är ej bindande) skicka mail till: ammi@helhetenshus.se 

bottom of page