top of page

HLR utbildning och första hjälpen för ALLA

Ammis alternativa friskvård och HLR  erbjuder grund och repetitionsutbildning i barn- och vuxen HLR samt förstahjälpen utbildning för både privatpersoner och företag. Jag välkomnar både små och lite större grupper och erbjuder även privat undervisning för dig som vill lära dig i lugn och ro helt i din egen takt. 

Grundutbildningen i vuxen HLR följer HLR rådets senaste riktlinjer och är indelad i tre delar:

  • HLR- utbildning
  • Hjärtstarutbildning
  • Luftvägsstopputbildning

Kursen kräver inga förkunskaper.

Grundutbildningen i barn HLR följer HLR rådets riktlinjer och är uppdelad i barn 0-1 år samt barn från 1 år och uppåt. Kursen innefattar:

  • Hjärtstopp hos barn
  • Luftvägsstopp hos barn

Kursen i barn HLR kräver inga förkunskaper.

Ammis alternativa friskvård arbetar på ett flexibelt sätt men efter HLR rådets riktlinjer samt med professionella dockor för att kunna ge dig/er bästa förutsättningarna för inlärning. Jag har valt att hålla ner gruppstorlekarna till max 12 personer för att varje deltagare ska få maximal praktisk träning och optimal handledning. Under hjärtstartarutbildningen får kursdeltagarna även se och lyssna till instruktionerna från en hjärtstartare för att få en så autentisk upplevelse som möjligt. Kursdeltagarna övar sedan med attrapper.

Jag som kursledare anpassar mig efter dina/era önskemål gällande tid, plats och upplägg. Kursinnehållet och materialet följer dock alltid HLR rådets riktlinjer. Helhetens hus där Ammis alternativa friskvård och HLR är beläget har fina lokaler att erbjuda för er utbildning men kursen kan med fördel även hållas på er arbetsplats i de fall lämplig lokal finns att tillgå.


För mer info, offertförfrågan eller praktiska frågor, tveka inte att ta kontakt med mig!

Pris enskild/privat utbildning

Vuxen HLR med hjärtstartarutbildning privat undervisning: 950 kr

Tidsåtgång ca 2h


Vuxen HLR inkl.  förstahjälpen privat undervisning:1499 kr

Tidsåtgång ca 4h

Barn HLR privat undervisning: 950 kr

Tidsåtgång ca 2h

Grupputbildning för företag/privatpersoner

Priset för grupputbildning för företag och andra grupper varierar efter uppdragets omfattning. För mer info, praktiska frågor och offertförfrågan kontakta Anne-Marie via mail

ammi@helhetenshus.se


Baby Anne och Junior

bottom of page