top of page

Healing

Beröring till kropp och själ

Healing, enligt Mariametoden

Jag är otroligt stolt över att få kalla mig Mariaterapeut och att få vara ett verktyg för denna ljuvliga behandlingsform.

Det är en mångårig och gedigen utbildning och personlig utveckling genom Mariaskolan - svenska skolan för healing och komplementärmedicin som byggt grunden till det jag arbetar för och fortsatt brinner för att ständigt utvecklas i - Healing

Healing enligt Mariametoden är en mycket djupgående behandlingsform som genom andlig energi berör kroppen på alla plan. Mentala, själsliga, emotionella och fysiska blockeringar kan frigöras genom healingens djupt avslappnande effekter. När blockeringar och spänningstillstånd frigörs kan harmoni och balans skapas och ge kroppen bättre förutsättningar för det egna läkandet.

Healing beskrivs vackert och otroligt talande av Gun-Britt Jakobsson, Grundare av Mariaskolan - Svenska skolan för healing och komplementärmedicin. Min mångåriga mentor och lärare:

Healing

  • Healing är beröring till kropp och själ.
  • Healing är energi genom rörelse i tanke, ord och handling.
  • Healing är en uttrycksform för andlig energi.
  • Healing initierar till läkeprocesser inom individen.
  • Healing är i sin djupaste form, förståelse, medmänsklighet, tolerans och kärlek.

/Mariaskolan

För dig som inte provat healing enligt Mariametoden tidigare:

Tänk på att ha bekväma kläder på dig, inget som sitter åt och stör. Inga halssmycken eller stora örhängen. Du kommer att ligga påklädd på en skön massagebänk inbäddad med en filt eller ett lakan under behandlingen. När du ligger på plats börjar jag alltid med att sitta på en stol vid huvudänden en liten stund för att både du och jag ska stilla oss, komma till ro och slappna av. För mig är detta också en stund av stillsam tacksamhet över att du är här och att healing sker.

Under behandlingen rör jag mig runt bänken och placerar händerna på din kropp för att öka energiflödet. All beröring sker utanpå filten och är mjuk och lätt.

Efter behandlingen kommer jag att sätta mig ner igen och ge dig tid att sakta komma tillbaka ur din avslappning.

Pris: 850

Behandlingstid: 60 min

bottom of page