Ammis Alternativa Friskvård och HLR

Klicka här för att redigera underrubrik

HLR utbildning för ALLA

Ammis alternativa friskvård erbjuder grund och repetitionsutbildning i barn- och vuxen HLR för både privatpersoner och företag. Jag välkomnar både små och större grupper och erbjuder även privat undervisning för dig som vill öva i lugn och ro i din egen takt.


Är ni en mammagrupp som träffas ibland, ett jaktlag eller förening? Kanske en grupp glada pensionärer från PRO som ofta passar barnbarn? Eller är det dags för dig som chef att se till att dina anställda får repetera eller utöka sina kunskaper och hjärtsäkra din arbetsplats? Tycker du inte om att delta i stötte grupper eller har företaget svårt att släppa iväg flera anställda på en gång? Då är Ammis alternativa friskvård och HLR ett bra val för dig då jag även tar mig an små grupper eller enskilda privatpersoner.Grundutbildningen i vuxen HLR följer HLR rådets senaste riktlinjer och är indelad i tre delar:

  • HLR- utbildning
  • Hjärtstarutbildning
  • Luftvägsstopputbildning


Kursen kräver inga förkunskaper.

 

Grundutbildningen i barn HLR följer HLR rådets riktlinjer och är uppdelad i barn 0-1 år samt barn 1 år till puberteten och innefattar:


  • Hjärtstopp hos barn
  • Luftvägsstopp hos barn


Kursen i barn HLR kräver inga förkunskaper.


Ammis alternativa friskvård arbetar på ett flexibelt sätt men efter HLR rådets riktlinjer samt med professionella dockor för att kunna ge dig/er bästa förutsättningarna för inlärning. Jag har valt att hålla ner gruppstorlekarna för att varje deltagare ska få maximal praktisk träning och optimal handledning. Under hjärtstartarutbildningen får kursdeltagarna se och lyssna till instruktionerna från en hjärtstartare för att få en så autentisk upplevelse som möjligt. Kursdeltagarna övar sedan med attrapper.


Jag som kursledare anpassar mig efter dina/era önskemål  gällande tid, plats och upplägg. Kursinnehållet följer dock alltid HLR rådets riktlinjer. Helhetens hus där Ammis alternativa friskvård och HLR är beläget har fina lokaler att erbjuda för er utbildning men den kan med fördel även hållas på er arbetsplats i de fall lämplig lokal finns att tillgå. 

 

För mer detaljer och praktiska frågor, tveka inte att ta kontakt med mig!